Welke verschillende babysokken kun je uitkiezen?

| Ilse Swart |

Welke babysokken heeft jouw baby nodig? Lees hier meer over de verschillende babysokjes die je kunt kopen voor je baby.

Er is weinig schattiger dan die kleine omkrullende teentjes van een baby, starend naar het muziekmobiel dat boven de wieg hangt. Al die tien teentjes moeten natuurlijk wel warm blijven. En dat doe je uiteraard met babysokjes. Niet alleen voor je eigen baby, peuter of kleuter, maar ook als kraamcadeau of op een kinderfeestje erg leuk om te geven.

De keuze aan babysokken en kindersokken is tegenwoordig overweldigend. Daarom leggen we in dit blogbericht uit welke verschillende sokken voor kinderen en baby’s je kunt kopen.

Antislip sokken voor de bewegelijke baby

De Ewers anti slip sokken voor baby’s, peuters en kleuters blijven perfect in model, ook na veelvuldig wassen. Ze zijn er in diverse maten, kleuren en patronen. Of je nou van vlinders, bloemen of naturel houdt, voor iedere baby is een passend sokje te vinden. Perfect voor op het kinderdagverblijf of thuis voor de bewegelijke baby op dat gladde laminaat.

Soksloffen met extra harde zool voor betere grip

De soksloffen zijn heerlijk voor in huis. Door de dikke zool en warme stof zijn ze net zo comfortabel en stevig als echte baby slofjes, maar de soksloffen hebben nog meer flexibiliteit. De baby kan daardoor vrijer bewegen en dat is goed voor de ontwikkeling van het voetje. Een scala aan kleuren, patronen, leuke figuurtjes en diverse maten maakt soksloffen kopen erg leuk.

Het verschil tussen anti slip sokken en soksloffen is met name de zool. Soksloffen hebben een suede zooltje voor anti slip en kun je zelfs over gewone sokjes heen doen voor extra warmte en grip. Ze moeten wel even met de hand gewassen worden. De anti slip sokken hebben een rubberen zooltje dat zorgt voor extra grip.

Sokophouders voor de eigenwijze baby

Trekt je baby de sokjes steeds weer uit en ben je het zat om ze steeds weer aan te doen. Je wilt tenslotte niet dat je baby koude voetjes krijgt. Dan zijn sokophouders wellicht een uitkomst. Wanneer je baby aan het uiteinde van de sokjes trekt zorgen de sokophouders dat er juist meer grip op de hiel komt, waardoor uittrekken onmogelijk wordt! Scheelt in ieder geval een hoop frustratie en zorgen om kouvatten. De sokophouders zijn er in alle kleuren van de regenboog, dus perfect af te stemmen op de sokjes en het outfit.

De basis sok die niet mag ontbreken in de kast van je kind

De effen sokken van Evers mogen ook niet ontbreken in de kinderkast. Een zachte stof van goede kwaliteit. En voor die prijs kan je meteen meerdere kleuren aanschaffen. Genoeg kleuren voor elke stemming en gelegenheid.

De babysokjes van tegenwoordig zijn door de anti slip zool een stuk veiliger, omdat ze voor goede grip zorgen. Daarnaast zijn warme sokslofjes ideaal om je baby thuis lekker rond te laten banjeren, zonder je zorgen te hoeven maken dat de voetjes koud worden. De stevigheid zorgt er tevens voor dat als je baby ergens tegenaan stoot de klap verzacht wordt door de sokslofjes.

Lekker zorgeloos koken of het huishouden doen dus terwijl je baby, peuter of kleuter zich helemaal vrij en veilig kan bewegen.

© 2023 Baby-slofje.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.