Inch Blue babyslofjes Cactus Denim

Babyslofjes in denim grijs met een hippe cactus op. Gemaakt van 100% leer.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 • Beschrijving

  Babyslofjes in denim grijs met een hippe cactus op. Gemaakt van 100% leer. 

  De Inch Blue Babyslofjes Cactus Denim zijn gemaakt van 100% zacht leer. Ze beschermen de voetjes, maar laten ze wel op een natuurlijke wijze groeien. De babyslofjes hebben anti slip zooltjes van zacht suède leer en zijn gemakkelijk aan te trekken door de elastieken sluiting.

  Kenmerken Inch Blue Babyslofjes Cactus Denim:

  • suède zooltje zodat je kleintje niet snel zal uitglijden
  • ideaal voor het stappen op tegels en houten vloeren
  • zacht ademend leer dat het voetje beschermt en het de kans geeft op een natuurlijke manier te groeien
  • de opening sluit goed aan zodat het schoentje echt blijft zitten
  • whale navy sale

  Naast deze Inch Blue Babyslofjes Cactus Denim kun je bij ons terecht voor de hele collectie babyslofjes van Inch Blue.

  Over Inch Blue:

  Inch Blue begrijpt dat babyvoetjes niet alleen een kleine versie zijn van je eigen voeten. Ze hebben een volledig andere vorm. Ze zijn zachter en molliger met bijna geen harde botjes erin. Inch Blue babyslofjes zijn zo ontworpen dat ze de voetjes volledig de ruimte geven om te groeien. Ze zijn gemaakt van zacht, natuurlijk leer dat de babyvoetjes voldoende laat ademen. Inch Blue maakt niet enkel slofjes voor baby’s, ook peuters en kleuters tot 6 jaar kunnen ze aan de voetjes doen. 

  De babyslofjes van Inch Blue worden in Groot-Brittannië na bestelling met de hand gemaakt. Dit maakt de slofjes stuk voor stuk uniek. Dit houdt in dat er voor de meeste slofjes van Inch Blue een levertijd geldt van circa 15 dagen.

  Maat info:

  Meet de voetjes van je kindje goed na. De maten kunnen per merk namelijk behoorlijk verschillen. Hou bij de maatkeuze rekening met maximaal 1 cm aan extra ruimte zodat de voetjes voldoende ruimte hebben om te groeien. Check ook de maattabel en kom je er niet uit, neem even contact met ons op en we helpen je graag verder! Klik ook op de maatinformatie.

  Onderhoud:

  Inch Blue babyslofjes worden aanbevolen voor het dragen binnenshuis, in de auto of in de buggy. Ze vragen weinig onderhoud en na verloop van tijd krijgen ze een ‘used-leather’ look wanneer ze de vorm van je baby’s voetje aannemen. Dit is heel normaal en toont aan dat ze goed worden gebruikt. De slofjes kunnen gereinigd worden met een vochtige doek.

 • Extra informatie

  • Make a choice

   Maat: Extra Large (14,5 cm), Maat: Small (10,5 cm)

  • Merk

   Inch Blue

 • Reviews

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inch Blue babyslofjes Cactus Denim” te beoordelen
© 2023 Baby-slofje.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Yorlinq.